Obnova smazaných dat a souborů

Březen 15th, 2010

Právě jste přijeli z dovolené a zjistili jste, že Vám na záznamovém médiu chybí několik fotek nebo dokonce že došlo k mylnému přeformátování SD karty nebo disku? Nebojte se, my Vám pomůžeme s jejich obnovou! S pomocí se na Datahelp můžete obrátit také v případě, že nelze přečíst CD nebo DVD, na kterém máte uloženy starší vzpomínky nebo obchodní a osobní dokumenty.

Obnova smazaných dat a souborů, jako je např. obnova smazaných fotek z SD karty nebo obnova dat z formátovaných HDD, je jednou ze specializací, kterými se Datahelp zabývá dlouhodobě. Obnova dat se dotýká i dalších médií (mikroSD karty, CD, DVD, USB flash disky, memory stick, pevné disky různých výrobců).

Obnova smazaných dat a souborů se nemusí týkat pouze fotek z dovolené – obnovit lze videa, hudební nahrávky a spoustu dalších souborů. Zatímco obnova dat a souborů z pevného disku může zabrat až několik hodin nebo dní, díky naší dlouholeté zkušenosti si můžete být jisti, že obnova dat z SD karty zabere i méně než hodinu (dle velikosti SD karty, obvyklé je dodání následující den). Obnova dat, jmenovitě např. obnova smazaných fotek nebo poškozených / nečitelných fotek z SD karty, HDD, CD nebo DVD, které k nám přinesete, je zaručena ve vysoké kvalitě, neboť projde rukama profesionálů a zkušených techniků. Vaše data se pokusíme obnovit tím nejvhodnějším způsobem, což znamená, že z média, z něhož chcete data a další soubory získat, vyždímáme maximum.

Obnova smazaných data a souborů je velice citlivá záležitost, a je třeba při prvních známkách poškození dodržovat jistý postup. Pokud se Vám doma povaluje poškozená SD karta nebo víte, že někdo z Vašich blízkých má problém s kopírováním, čtením nebo zapisováním na pevný disk, CD, DVD nebo SD kartu, obraťte se na Datahelp. My Vám rádi pomůžeme!

Chcete-li zachránit Vaše data, kontaktuje Datahelp.

Komentáře

Komentáře